Nagyvilág

Megtalálták az eltűnt 12 éves magyar lányt Londonban

Evelin (Evelin)
Evelin (Evelin)

A Scotland Yard percekkel ezelőtti közleménye szerint megtalálták a 12 éves Mezei Evelint, aki tegnap este tűnt el Kelet-Londonban. Egy köztéri kamera felvételén egy férfivel volt látható éjszaka fél 11-kor.

Evelin hat hónapja él Angliában, a Metropolitan Police (más néven Scotland Yard) tájékoztatása szerint édesanyja tegnap este 9 óra körül látta utoljára Kelet-Londonban, ahol élnek.

Nagyjából másfél órával ezután, este fél 11-kor egy CCTV kamera rögzítette, ahogy a lány egy ismeretlen férfivel sétál a stradfordi Romford Roadon.

A londoni rendőrség szerint a 12 éves lány eltűnése azért volt különösen aggasztó, mert soha nem maradt ki korábban.

Lewis Hastie nyomozó korábban azt mondta:

„Ebben a pillanatban semmilyen bizonyítékunk nincs arra, hogy Evelinnek bármilyen bántódása esett, de ő egy fiatal lány, új ebben az országban és egyértelműen kiszolgáltatott. Sürgősen meg kell, hogy találjuk, és jelenleg a képen látható férfi az, akiről úgy tudjuk, utoljára látta Evelint.”

A Metropolitan Police percekkel ezelőtti közleménye szerint a lányt brit idő szerint ma délelőtt 11-kor megtalálták, csak annyit írtak, hogy a lány jól és biztonságban van. Evelin a nyomozóknak azt mondta, a képen látható férfi csak egy aggódó ismeretlen volt, aki egy üveg vizet hozott neki, így a rendőrség már nem keresi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik