Nagyvilág

Színjátszó tábor londoni magyar gyerekeknek

Kálloy-Molnár Péter és a Stage in Londonosok (angliai magyarok, Stage in London, Kálloy, )
Kálloy-Molnár Péter és a Stage in Londonosok (angliai magyarok, Stage in London, Kálloy, )

Kálloy-Molnár Péter vezetésével nyáron hatnapos színjátszó tábort szerveznek a kinn élő magyar családok gyermekeinek Londonban.

A Hír24 Angliai Magyarok oldalán korábban már felbukkanó Stage in London legújabb programötlete ez – július végén tucatnyi gyermek vehetne részt a táborban.

„A tervek szerint Raymond Queneau Stílusgyakorlatok című darabját állítanák színpadra, amit a pár napos kurzus végén elő is adnának. A szülők grátiszként megkaphatnák DVD-én az előadásról készült felvételt” – mondta Márton-Juhász Edit, a rendezvényszervező cég egyik tulajdonosa.

A tábort Kálloy-Molnár Péter vezetné feleségével együtt, de az utolsó egy-két napra vendégtanárt is hívnának. Edit szerint a program ötlete is a házaspár fejéből pattant ki.

Kálloy-Molnár Péter rendszeresen lép fel Londonban

A kurzuson 11-18 évesek vehetnének részt. A tábor nem bentlakásos lenne, a foglalkozások minden nap reggel kilenctől délutánig tartanának. A pontos helyszínt még keresik, de az biztos, hogy Londonban lesz, és előzetes jelentkezéseket már elfogadnak a szervezők, hogy felmérjék az igényeket.

A részletekről a contact@stageinlondon.co.uk e-mail címen lehet érdeklődni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik