Videó

“Zaklatni nem zaklattak, de kaptam ajánlatokat” – megtaláltuk Violettát, az eltűnt magyar lányt

Megtaláltuk a több mint két éve eltűnt magyar lányt. B. Violetta hajléktalanként él az Egyesült Királyságban, a nekünk adott interjúban azt mondta, azért hagyta el Magyarországot és a családját, hogy megtalálja a lelki békéjét. A videóban mesél arról, mi történt vele az elmúlt két évben, és hogyan él most az utcán. Azt, hogy pontosan hol van jelenleg, saját kérésére nem árulhatjuk el - családjával nem szeretné tartani a kapcsolatot.

A most 27 éves magyar lány találkozásunkkor egy szakadt nadrágot és szemmel láthatóan koszos ruhát viselt. Egy hálózsák és egy vászontáska volt nála. Annyit mondott, hogy otthon elnyomva érezte magát, ezért döntött az elutazás mellett.

Violetta 2014 májusában tűnt el Budapestről, ahová vizsgázni indult, de az iskola helyett a reptérre ment és felült egy Londonba tartó gépre. Elmondása szerint néhány hónapot töltött a brit fővárosban, ahol az utcán, illetve egy férfinél élt, aki befogadta.

Később egy nagyobb pénzadomány segítségével utazott abba a tengerparti városba, ahol most él. Azt mondja, nem iszik, nem drogozik, nagyon óvatos – és bár kapott ajánlatokat férfiaktól, ahogy fogalmazott, ő “boldog szingli”. Segélyszervezetek segítségével élte túl az elmúlt két évet, és nem akar hazajönni.

Violettát a magyar és a brit rendőrség is kereste, de nem akadtak a nyomára – végül nemrég egy igazoltatáskor akadt fenn, de csak annyit üzent, hogy boldog és megtalálta a számításait.

A nyomozásban egy privátkopó is részt vett, itt mondunk köszönetet Szabó Kevinnek azért, hogy az interjú létrejöhetett.

Legfrissebb videók
Olvasói sztorik