Nagyvilág

Az arisztokrata, a „gyilkos” és a pokoli internetes randi

szőke nő (szőke nő, arisztokrata, gyilkos, vad nő, zavarodott nő)
szőke nő (szőke nő, arisztokrata, gyilkos, vad nő, zavarodott nő)

Bizarr módon végződött egy brit arisztokrata és egy magyar lány londoni randija. Ecstasyt fogyasztottak, majd a lány „bevallotta”, hogy korábban megölt két embert. A bárói cím örököse nem akart a harmadik áldozat lenni, ezért inkább késsel fenyegette meg vendégét.

Bár a vádak alól az egyik londoni bíróság hétfőn felmentette a férfit, a furcsa pár bizarr története nagy port kavart a brit médiában. A Daily Mail szerint James Lumley-Savile, Scarborough nyolcadik grófjának ükunokája és a lap által megnevezett nő a Tinder nevű telefonos randi oldalon ismerkedtek meg, májusban pedig találkoztak is.

Egy piaci séta és egy üveg bor után úgy döntöttek, elmennek a férfi 800 ezer fontos nyugat-londoni otthonába, ahol egy kis ecstasyval még megspékelték a délutánt. Ám ezután a magyar hölgy a bárói cím várományosa szerint „durva dolgokról” kezdett beszélni, köztük arról, hogy ő egy erőszakos közösülés eredményeként született.

A bíróságon elhangzottak szerint a lány a drog hatása alatt azt is állította, hogy 14 évesen megmérgezte az unokatestvérét, egy korábbi szerelmét pedig leszúrta dulakodás közben. „A konyhában voltunk és az futott át az agyamon, hogy én nem is ismerem ezt a vad és acsarkodó nőt” – vallotta a bíróságon a 39 éves arisztokrata.

„Mögé pillantottam és megláttam a késeket. Nagyon rossz érzésem volt az egész helyzettel kapcsolatban. Mikor azt mondta, hogy megölt két embert, arra gondoltam, hogy semmiképpen nem szeretnék a harmadik lenni” – tette hozzá. A férfi ezután ragadta meg a késeket, és megpróbálta a lányt rávenni, hogy hagyják el a lakást. „Az járt a fejemben, hogy ezt a nőt távol kell tartanom innen…Nem akartam semmi rosszat, csak azt, hogy ez a helyzet a lehető legjobban oldódjon meg.”

James Lumley-Savile azt mondta, akárhányszor említette a rendőrséget, a lány állandóan zavarttá vált. Végül mégis ő hívott taxit. Amikor a sofőr megérkezett, és meglátta a késekkel hadonászó férfit, azonnal tárcsázta a rendőrséget, akik kiérkezvén az arisztokratát letartóztatták.

James Lumley-Savile végül hétfőn szabadon távozhatott a bíróságról, miután az elmondottak tükrében felmentették a kés birtoklása és a garázdaság vádjai alól. A férfi egyébként a Google-nél dolgozik, és egy egypetéjű hármas ikerpár egyik tagja. A bíróságon mindkét bátyja mellette tanúskodott.

A nőről a Daily Mail fotót is közölt, ez alapján kiderítettük, hogy fotósként dolgozik Kelet-Londonban. Próbáltuk elérni, de eddig nem jártunk sikerrel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik